Srbija:

Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 24h, radnim danima, sem ako nije drugačije naznačeno. Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe PostExpress na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra do 19h”.

Troškovi dostave za porudžbine do 5000RSD iznose 200RSD za kupovine plaćene platnim karticama, a za iznose preko 5000RSD dostava na području Srbije je besplatna. Za porudžbine ispod 5000RSD koje Kupac izabere da plati pouzećem, troškovi dostave će biti naplaćeni od strane PostExpressa po njihovom važećem cenovniku, a biće uvećani za naknadu prenosa otkupne pošiljke i prenosa novca. Važeći cenovnik PostExpress kurirske službe pogledajte ovde.

Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata. Dostava se vrši PostExpress uslugom u roku od 24h od otposlanja pošiljke.

Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo vas da ih napomenete prilikom poručivanja. MavoBags će ove zahteve proslediti kurirskoj službi, ali ne može da garantuje da će ovi zahtevi biti ispunjeni.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i MavoBags je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi PostExpress.

Međunarodna dostava:

MavoBags vrši dostavu izvan Srbije posredstvom poštanske službe za međunarodnu dostavu pošiljaka. Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 3 radna dana, sem ako nije drugačije naznačeno. Isporuka se vrši u roku od 10 radnih dana od dana otposlanja pošiljke za teritoriju Evrope, ili 15-20 radnih dana za ostale delove sveta.

MavoBags nije odgovoran za dažbine koje mogu nastati kao posledica carinskih propisa u zemlji destinacije. Molimo vas da proverite carinske propise u državi u kojoj primate pošiljku pre porudžbine.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i MavoBags je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu.